fbpx

PAKETË TË PLOTË GASTROINTESTINALE PËR DETEKTIM TË 17 SHKAKTARËVE TË INFEKSIONEVE GASTROINTESTINALE (6 VIRUSE, 9 BAKTERIE DHE 2 FUNGJE)

PAKETË TË PLOTË GASTROINTESTINALE PËR DETEKTIM TË 17 SHKAKTARËVE TË INFEKSIONEVE GASTROINTESTINALE (6 VIRUSE, 9 BAKTERIE DHE 2 FUNGJE)

цена 2800