fbpx

VERAgene – testi prenatal jo invaziv i gjeneratës së ardhshme për zbulimin e: aneuploideve, mikrodelecioneve dhe 100 SËMUNDJEVE MONOGJENETIKE (mostra: të dy prindërit)

VERAgene – testi prenatal jo invaziv i gjeneratës së ardhshme për zbulimin e: aneuploideve, mikrodelecioneve dhe 100 SËMUNDJEVE MONOGJENETIKE (mostra: të dy prindërit)

цена 37900