fbpx

Bioflor – Test i ri molekular për zbulimin dhe identifikimin e shkaqeve që shkaktojnë çekuilibër të mikroflorës tek gratë *

Bioflor – Test i ri molekular për zbulimin dhe identifikimin e shkaqeve që shkaktojnë çekuilibër të mikroflorës tek gratë *

цена 4800

për testin:

Bioflor – Test i ri molekular për zbulimin dhe identifikimin e shkaqeve që shkaktojnë çekuilibër të mikroflorës tek gratë!

Bioflor kryen: Metoda PCR në kohë reale:

Përcaktimi i përqindjes së Lactobacillus në numrin e përgjithshëm të baktereve
Zbulimi i baktereve që shkaktojnë vaginozë dhe vaginit (Gardnerella vaginalis, Atopobium vaginae, speciet Prevotella, grupi Leptotrichia amnionii, speciet Streptococcus, speciet Enterococcus dhe speciet Staphylococcus) dhe përqindja e tyre në numrin e përgjithshëm të baktereve.

Bioflor lejon:

– zbulim i shpejtë dhe i saktë

– duke kursyer kohë dhe para

– trajtim në kohë

– parandalimi i zhvillimit të mëtejshëm të infeksioneve

 

Nxjerrja e rezultateve: 1 ditë pune