fbpx

STD 12 – Paneli i Infeksioneve të Transmetueshme Seksualisht. Zbulimi i 12 shkaqeve duke përfshirë virusin HPV *

STD 12 – Paneli i Infeksioneve të Transmetueshme Seksualisht. Zbulimi i 12 shkaqeve duke përfshirë virusin HPV *

цена 5000

për testin:

Test gjithëpërfshirës dhe shumë i ndjeshëm për zbulimin molekular të shkaqeve të infeksioneve seksualisht të transmetueshme.

Paneli i Sëmundjeve të Transmetueshme Seksualisht zbulon dhe identifikon 12 shkaqet më të zakonshme, duke përfshirë virusin HPV:

– Chlamydia trachomatis;

– Llojet e ureaplazmës;

– Mycoplasma hominis;

– Mycoplasma genitalium;

– Trichomonas vaginalis;

– Neisseria gonorrhoeae;

– Candida albicans;

– Gardnerella vaginalis;

– Citomegalovirus;

– Virusi herpes simplex i tipit 1 dhe 2;

– Llojet e papillomavirusit njerëzor 16 dhe 18 (zbulim individual).

 

Mostra e kërkuar: shtupë cervikale ose shtupë uretrale

Koha e nxjerrjes së rezultateve: 1 ditë pune

Çmimi: 5000 denarë

 

Testi për shkaqet e infeksioneve seksualisht të transmetueshme kryhet në të gjithë laboratorët e Laboratorit Avicena pa një takim të caktuar më parë.