fbpx

PreSENTIA – panel gjinekologjik për zbulimin e kancerit të trashëguar të gjirit, mitrës dhe vezoreve

PreSENTIA – panel gjinekologjik për zbulimin e kancerit të trashëguar të gjirit, mitrës dhe vezoreve

цена 29500