fbpx

Zbulimi molekular i specieve Bordetella me diferencimin e Bordetella pertussis dhe Bordetella bronchiseptica me metodën PCR në kohë reale (Kollë e mirë)

Zbulimi molekular i specieve Bordetella me diferencimin e Bordetella pertussis dhe Bordetella bronchiseptica me metodën PCR në kohë reale (Kollë e mirë)

цена 850