Laboratori Avicena është përsëri pjesë e eventit më të madh donator nën moton “Ushqe 10.000”

Tashmë viti i katërt radhazi që e realizojmë përgjegjësinë tonë shoqërore dhe jemi pjesë e eventit më të madh donator nën moton  “Ushqe 10.000” të organizuar nga ana e Site siti (Të gjithë të ngopur) dhe asociacionit Ajde Makedonija (Hajde Maqedoni).

Site siti (Të gjithë të ngopur) dhe asociacioni Ajde Makedonija (Hajde Maqedoni), ushqimin e dhuruar do ta shpërndajnë tek familjet dhe tek individët të cilët kanë më shumë nevojë.

Duke filluar nga viti 2016 dhe deri më sot, ky donacion i ushqimit për kompaninë tonë është bërë traditë që ka një qëllim të vetëm, të ndihmojë atje ku është më shumë e nevojshme. I falënderojmë organizatorët për mundësisë që të jemi pjesë e një iniciative të tillë dhe i thërrasim të gjithë qytetarët dhe kompanitë humane që të marrin pjesë.

Локација 1 - Скопје

Бул. 8-ми Септември бр. 2, лок. 1, 1000 Скопје
+389 2 3179 001
lab@avicenalab.com.mk
Понеделник-Петок: 07:00-19:30 | Сабота: 07:00-14:00 (до 19:00 само за COVID-19)

Локација 2 - Скопје

Бул. Јане Сандански бр. 48, 1000 Скопје
+389 2 2477 345
lab2@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00 - 14:00 | Сабота: 08:00 - 14:00

Локација 3 - тетово

Бул. Благоја Тоска бр.222, 1200 Тетово
+389 44 355 550; +389 44 355 551
labtetovo@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00-14:00 | Сабота: 08:00 - 14:00