Авицена Лабораторија повторно дел од најголемиот донаторски хепенинг под мотото „Нахрани 10.000“

Веќе четврта година по ред ја остваруваме нашата општествено одговорна должност и сме дел од најголемиот донаторски хепенинг под мотото „Нахрани 10.000“ организиран од страна на Сите сити и асоцијацијата Ајде Македонија. 

Сите сити и асоцијацијата Ајде Македонија донираната храна ќе ја распределат до семејствата и поединци на кои им е најмногу потребна.

Започнувајќи од 2016 па се до денес, оваа донација на храна за нашата компанија прерасна во традиција која има единствена цел, да помогне таму каде што е најмногу потребно. Им благодариме на организаторите на можноста да бидеме дел од една ваква иницијатива и ги повикуваме сите хумани граѓани и компании да се приклучат.

Локација 1 - Скопје

Бул. 8-ми Септември бр. 2, лок. 1, 1000 Скопје
+389 2 3179 001
lab@avicenalab.com.mk
Понеделник-Петок: 07:00-19:30 | Сабота: 07:00-14:00 (до 19:00 само за COVID-19)

Локација 2 - Скопје

Бул. Јане Сандански бр. 48, 1000 Скопје
+389 2 2477 345
lab2@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00 - 14:00 | Сабота: 08:00 - 14:00

Локација 3 - тетово

Бул. Благоја Тоска бр.222, 1200 Тетово
+389 44 355 550; +389 44 355 551
labtetovo@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00-14:00 | Сабота: 08:00 - 14:00