fbpx

Edicioni i dhjetë i Garës së Grave Avicena do të mbahet më 10 Prill 2022!

Kemi kënaqësinë të njoftojmë edicionin e dhjetë të Garës së Grave Avicena!
Këtë vit, gara juaj e preferuar dhe më e madhe e femrave do të zhvillohet më 10 prill. 🏃‍♀

Regjistrimet për garën do të fillojnë më datë 16.02.2022 (e mërkurë).

Ndiqni të gjitha informacionet në:
👉www.zenskatrka.mk
👉Oficia Ngjarja zyrtare e ngjarjes: https://www.facebook.com/events/287170226817471/?ref=newsfeed

Të gjitha femrat kanë të drejtë të marrin pjesë pa kufizim moshe! 💜
Shihemi në pozicionet fillestare!