fbpx

Десеттото издание на Авицена Женска Трка ќе се одржи на 10 април 2022!

Со задоволство ви го најавуваме десеттото издание на Авицена Женска трка!

Оваа година вашата омилена и најголема женска трка ќе се одржи на 10 април.????‍♀

Пријавувањето за трката ќе започне на 16.02.2022 (среда).

Сите информации следете ги на:????https://zenskatrka.mk/????Zenska Trka????и официјалниот евент на настанот: https://www.facebook.com/events/287170226817471/?ref=newsfeed

Право на учество имаат сите припаднички на женскиот пол без ограничување на возраст!

Се гледаме на стартните позиции!