fbpx

Gara e Femrave Avicena do të mbahet më datën 5 shtator të vitit 2021

Dëshirojmë që t’i njoftojmë të gjitha zonjat, dashamirëse të sportit, se Gara e Femrave Avicena këtë vit do të mbahet më datën 5 shtator të vitit 2021. Të gjitha informacionet më të detajuara, për mënyrën e aplikimit dhe për njoftimet e mëtejshme në lidhje me eventin, i ndiqni në profilet tona, në ngjarjen zyrtare facebook të eventit: https://bit.ly/3tA7X1t dhe faqen e internetit: https://zenskatrka.mk/. Jini të shëndetshëm, bëni sport dhe kujdesuni për shëndetin tuaj! Ndërkohë të kujtojmë se si shkoi gara e vitit të kaluar: