fbpx

Авицена Женска Трка ќе се одржи на 5ти септември 2021 година

Сакаме ги известиме сите дами, љубители на спортот, дека Авицена Женска Трка оваа година ќе се одржи на 5ти септември 2021 година. Сите подетални информации, начин на пријавување и понатамошни известувања за настанот следете ги на нашите профили, официјалниот facebook event на настанот: https://bit.ly/3tA7X1t и веб страницата: https://zenskatrka.mk/. Бидете здрави, спортувајте и грижете се за вашето здравје! Во меѓувреме да се потсетиме како се одвиваше минатогодишната трка: