Laboratori Avicena shërbeu klientin e tij të 2 miliontë

🎖Me kënaqësi ju informojmë që Laboratori Avicena shërbeu klinetin e tij  të 2 miliontë.🎖   Me këtë rast, stafii i Laboratorit Avicena i përgatiti një surprizë të këndshme, dhe i dhuroi dhuratë klientes Veronika Nikollovska. Ky numër prej 2 milionë klientë për ne paraqet edhe një mirënjohje për cilësinë e shërbimeve laboratorike, saktësinë e rezultateve të lëshuara, dhe njëkohësisht rritjen konstante në këto 16 vite të deritanishme, e thekson superioritetin dhe njohjen e markës! Edhe më tej do të qëndrojmë të përkushtuar ndaj përsosjes së vazhdueshme të mjekësisë laboratorike bashkëkohore dhe implementimin e testeve dhe metodave të reja diagnostikuese me qëllim zgjerimin, modernizimin dhe plotësimin e nevojave të klientëve në çdo pikëpamje. Ju falënderojmë për mirëbesimin!

Локација 1 - Скопје

Бул. 8-ми Септември бр. 2, лок. 1, 1000 Скопје
+389 2 3179 001
lab@avicenalab.com.mk
Понеделник-Петок: 07:00-19:30 | Сабота: 07:00-14:00 (до 19:00 само за COVID-19)

Локација 2 - Скопје

Бул. Јане Сандански бр. 48, 1000 Скопје
+389 2 2477 345
lab2@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00 - 14:00 | Сабота: 08:00 - 14:00

Локација 3 - тетово

Бул. Благоја Тоска бр.222, 1200 Тетово
+389 44 355 550; +389 44 355 551
labtetovo@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00-14:00 | Сабота: 08:00 - 14:00