Авицена Лабораторија го услужи својот 2 милионити клиент

Со задоволство ве информираме дека Авицена Лабораторија го услужи својот 2 милионити клиент.

По тој повод, тимот на Авицена Лабораторија и приреди пријатно изненадување, и ѝ додели подарок на Вероника Николовска. Оваа бројка од 2 милиони клиенти за нас претставува уште едно признание за квалитетот на лабораториските услуги, точноста на издадените резултати, а воедно константниот раст низ досегашните 16 години, ја нагласува супериорноста и препознатливоста на брендот!

И понатаму ќе останеме посветени кон постојано усовршување на современата лабораториска медицина и имплементација на нови дијагностички тестови и методи со цел проширување, модернизација и задоволување на потребите на клиентите во секој поглед.

Ви благодариме на довербата!

Локација 1 - Скопје

Бул. 8-ми Септември бр. 2, лок. 1, 1000 Скопје
+389 2 3179 001
lab@avicenalab.com.mk
Понеделник-Петок: 07:00-19:30 | Сабота: 07:00-14:00 (до 19:00 само за COVID-19)

Локација 2 - Скопје

Бул. Јане Сандански бр. 48, 1000 Скопје
+389 2 2477 345
lab2@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00 - 14:00 | Сабота: 08:00 - 14:00

Локација 3 - тетово

Бул. Благоја Тоска бр.222, 1200 Тетово
+389 44 355 550; +389 44 355 551
labtetovo@avicenalab.com.mk
Понеделник - Петок: 07:00-14:00 | Сабота: 08:00 - 14:00