fbpx

POZICION I HAPUR PUNE – LABORANT MJEKËSOR

Bëhuni pjesë e laboratorit diagnostikues specialistik më të madh dhe më bashkëkohor!

Pozicion i hapur pune: Laborant mjekësor

Aplikoni shpejt dhe lehtë nëpërmjet faqes së internetit: https://lnkd.in/dbYp968W

Ndiqni të gjitha njoftimet aktive në faqen www.avicenalab.com.mk në “Karriera” dhe në profilin tonë Linkedin.

Si të aplikoni nëpërmjet faqes sonë të internetit:

  1. Vizitoni seksionin “Karriera“
  2. Lexoni në mënyrë të detajuar kualifikimet e kërkuara dhe obligimet e punës
  3. I plotësoni të dhënat tuaja personale në modulin dhe vendosni në mënyrë të detyruar emrin e pozicionit të punës për të cilin aplikoni
  4. Shtoni CV tuaj
  5. Shtypni “DËRGO“

Aplikimi juaj është dërguar. Nëse i plotësoni kualifikimet e kërkuara për pozicionin e punës për të cilin aplikoni, ekipi ynë i RNJ do t’ju kontaktojë.