fbpx

Отворена работна позиција – Медицински лаборант

Станете дел од најголемата и најсовремена специјалистичка дијагностичка лабораторија!

Отворена работна позиција: Медицински лаборант
Аплицирајте брзо и лесно преку нашата веб страница: https://lnkd.in/dbYp968W

Следете ги сите активни огласи на www.avicenalab.com.mk во „Кариера“ и на нашиот LinkedIn профил.

Како да аплицирате преку нашата веб страница:

  1. Посетете ја секцијата „Кариера“
  2. Прочитајте ги детално бараните квалификации и работни обврски
  3. Пополнете ги вашите лични податоци во модулот и задолжително внесете го името на работната позиција за која аплицирате
  4. Додадете го вашето CV
  5. Притиснете „ИСПРАТИ“

Вашата апликација е испратена. Доколку ги исполнувате бараните квалификации за работната позиција за која аплициравте, нашиот HR тим ќе ве исконтактира.