fbpx

Rodinia – PANELI I infertilitettetitet MESHKULLOR

Rodinia – PANELI I infertilitettetitet MESHKULLOR

цена 30500

per testin:

“Rodinia” – Panele gjenetike për të zbuluar shkakun e infertilitetit tek meshkujt dhe femrat. Këto dy panele, paneli për infertilitetin “femër” dhe panel për infertilitetin “mashkull” mund të ndihmojnë çiftet dhe të rinjtë të zbulojnë me sukses shkakun gjenetik të infertilitetit, të parandalojnë këtë gjendje dhe të fillojnë trajtimin në kohë.

Rodinia është një test skrining për ndryshimet gjenetike (mutacione) që lidhen me infertilitetin. Duke identifikuar shkakun gjenetik të infertilitetit, ju mund të merrni vendime të informuara dhe të sakta që do të rezultojnë në planin më të mirë të trajtimit klinik për pacientin, i cili do të ndihmojë në rritjen e mundësive për ngjizje.

Testi Rodinia është i përshtatshëm për çiftet ose individët që nuk mund të arrijnë shtatzëninë, të rinjtë me një çrregullim të dyshuar të zhvillimit seksual dhe personat me një histori familjare të infertilitetit.

Për kë është Rodinia?

Çiftet ose individët që nuk mund të arrijnë shtatzëni.
Gratë me perioda të parregullta ose gra që nuk kanë fare perioda.
Burrat me një numër të ulët të spermës në spermë, formë ose lëvizje të parregullt të spermës.
Individë me karakteristika të jashtme që sugjerojnë një sindromë të lidhur me zhvillimin seksual.
Çiftet ose individët që synojnë t’i nënshtrohen trajtimit të teknologjisë riprodhuese të asistuar (ART).
Kandidatët për dhurim të spermës ose ovocitit, si dhe individë me histori familjare të infertilitetit.

Rodinia PANELI I infertilitetit MESHKULLOR

Ai përfshin testimin e kromozomeve X dhe Y, duke përfshirë mikrodelecionet e kromozomit Y dhe çrregullime të tilla si hipogonadizmi hipogonadotropik, siç është sindroma Kallmann.

Nxjerrja e rezultateve: 2 – 4 JAVE

KËRKOHET KOMPLEMENTI: RRËSHTIM BUCKAL (shtupë goje).

Çmimi me zbritje për prodhimin e dy paneleve (në çift): 58.500 denarë