fbpx

RISI! TEST PCR ME METODË MOLEKULARE PËR DETEKTIMIN E CHLAMYDIA TRACHOMATIS

Ju informojmë që në Laboratorin Avicena është i disponueshëm test i ri shumë i ndjeshëm për detektim molekular Chlamydia trachomatis.

Përveç  metodës klasike të imunofluoreshencës direkte, në Laboratorin Avicena punohet edhe test i certifikuar molekular PCR. Testi molekular kryhet direkt nga bris, dhe koha për lëshimin e rezultatit është për vetëm 2 orë!

TEST MOLEKULAR INDIVIDUAL PËR  Chlamydia trachomatis me METODË PCR

Mostër: bris cervikal; bris vaginal; bris rektal; bris anal; bris uretral; bris faringeal

Çmimi i testit: 1.800 den.

I disponueshëm në të gjithë laboratorët pa termin të prenotuar paraprakisht..

Konsultohuni me mjekun / gjinekologun tuaj në lidhje me gjendjen tuaj shëndetësore.

Lexoni në mënyrë më të detajuar për postimin tonë të ri blog.