fbpx

Закажете тестирање

Телефони за закажување тест за COVID-19: 071/278-529; 078/218-731; 071/269-623 и 072/319-850.
Примероци за тестирање се земаат само во лабораториjaта во нас. Тафталиџе понеделник-петок 07:00-19:00, сабота 07:00-14:00, недела 08:00-13:00 и Тетово понеделник- сабота 07:00-14:00.
Контакт центар: 02 3179 001
Телефон за закажување домашна посета: 02 3179 001
Контакт email адреса: lab@avicenalab.com.mk
Коментари и забелешки: komentar@avicenalab.com.mk