fbpx

Алергиски Панел 1 – 20 алергени

Алергиски Панел 1 – 20 алергени

цена 2600

За панелите:

Панел 1: Комбиниран

Derm.Ptеronyssinus
Derm.Farinae
Евла
Бреза
Леска
Мешани треви
‘Рж (полен)
Пелин
Тегавец
Мачка
Куче
Коњ
Alternaria
Alternata
Белка од јајце
Млеко
Кикирики
Лешници
Моркови
Пченично
брашно
Соини зрна