fbpx

Алергиски Панел 1 HVEN – 20 алергени

Алергии

цена 2600

За панелот

Панел 5: 1HVEN (КОМБИНИРАН) посебно креиран за нашето поднебје:

Мачка
Коњ
Крава
Куче
Гуска (пердуви)
Патка (пердуви)
Домашна
прашина
Златица (коров)
Бршлен
Ран полен од дрва
Доцен полен од дрва
Багрем
Овес (зоб)
Пченица
Латекс
Сончоглед
Убод од пчела
Убод од оса
Бубашваба
Мравја киселина