fbpx

Алергиски панел 3 – 20 алергени

Алергиски панел 3 – 20 алергени

цена 2600

Панелот ги содржи следните алергени:

Панел 3: Нутритивен

Лешници
Кикирики
Ореви
Бадеми
Млеко
Белка од јајце
Жолчка од јајце
Казеин
Компири
Целер
Моркови
Домати
Бакалар (риба)
Морски рак (краба)
Портокали
Јаболка
Пченично брашно
‘Ржано брашно
Семки од сусам
Соини зрна