fbpx

Алергиски панел 4 – 20 алергени

Алергиски панел 4 – 20 алергени

цена 2600

Панелот ги содржи следните алергени:

Панел 4: Педијатриски

Derm.Pteronyssinus
Derm.Farinae
Бреза
Мешани треви
Мачка
Куче
Alternaria Alternata
Млеко
α-Lactoalbumin
β-Lactoglobulin
Казеин
Белка од јајце
Жолчка од јајце
Говедски серум албумин
Соини зрна
Моркови
Компири
Пченично брашно
Лешници
Кикирики