fbpx

Бактериски респираторен панел (7 причинители)

Бактериски респираторен панел (7 причинители)

цена 1500

За тесот:

Панелот ги опфаќа следните бактерии:

Bordetella parapertussis (Голема кашлица)
Bordetella pertussis (Голема кашлица)
Chlamydophila pneumoniae
Haemophilus influenzae
Legionella pneumophila
Mycoplasma pneumoniae
Streptococcus pneumoniae

Цена: 1500 денари

Потребен примерок: брис од нос и грло

Време на издавање резултати: 24 часа

Без закажан термин достапен во сите наши лаборатории