fbpx

Целосен респираторен панел (Истовремена молекуларна детекција на 40 патогени со Multiplex Real-Time PCR)

Целосен респираторен панел (Истовремена молекуларна детекција на 40 патогени со Multiplex Real-Time PCR)

цена 3600