fbpx

Уролошки ПАКЕТ 1: брис од уретра со AB + Chl. Trachomatis + spermokultura со AB

Уролошки ПАКЕТ 1: брис од уретра со AB + Chl. Trachomatis + spermokultura со AB

цена 2280