fbpx

На 16.12.2014 година во хотел ,,Александар Палас“ се одржа Новогодишниот коктел во организација на Авицена Лабораторија

Во текот на изминатите години,Авицена Лабораторија изгради имиџ на професионална и успешна лабораторија, која остава значаен белег во сферата на лабораториската дијагностика.

За успехот на Авицена Лабораторија освен професионалната работа и посветеноста на стручниот тим, од клучно значење се и професионалната и успешна соработка и поддршката од нашите партнери.

Во пресрет на новогодинешните празници, на 16.12.14 година Авицена Лабораторија организираше коктел во Александар Палас на кој беа присутни повеќе од 200 наши пријатели и соработници, како одлична можност за заедничко дружење и забава.