fbpx

Акција! Бесплатна крвна слика и 50% попуст на сите алерготестови во Авицена Лабораторија

Акција! Бесплатна крвна слика и 50% попуст на сите алерготестови во Авицена Лабораторија

Традиционално, како и секоја година, и оваа година во пресрет на Светскиот ден на здравјето, ПЗУ Авицена Лабораторија повторно организира акции за своите пациенти:

БЕСПЛАТНА КРВНА СЛИКА и 50% ПОПУСТ НА СИТЕ АЛЕРГОТЕСТОВИ во текот на целото работно време, на 07.04.2016 – Четврток.

Aлерготестовите на производителот R-Biopharm, Германија се најсовремени и целосно квантитативни тестови и единствени кои се стандардизирани според стандард на Светската Здравствена Организација „2nd WHO IRP 75/502 for Human IgE“ за точни и прецизни резултати, како и единствени алерготестови акредитирани од Институтот за акредитација на Р. Македонија.

– Готови панели секој по 20 алергени (инхалаторни, нутритивни, педијатриски, комбинирани за наше поднебје)

– Можност за комбинација на алергени по избор