fbpx

Анализата OGTT (скриен шеќер) повторно достапна од 22.06.2020г.

Ве информираме дека од понеделник (22.06.2020 година), анализата OGTT (орален глукоза толеранс тест) – скриен шеќер, ќе се работи секој работен ден, со претходно закажување на телефонскиот број 02/3179-001.

Ви стоиме на располагање за сите дополнителни прашања и информации.