fbpx

Авицена Лабораторија во поддршка на првата инклузивна сликовница со Брајово писмо

Во декември 2020 Авицена Лабораторија беше поддржувач на првата инклузивна сликовница со Брајово писмо на македонски и албански јазик.

Автор на делото е Гордана Симоновска Момироска.