fbpx

Авицена Лабораторија беше дел од најмасовната хуманитарна донаторска акција ,,Нахрани 10.000″

Авицена Лабораторија и оваа година беше дел од најмасовната хуманитарна донаторска акција „Нахрани 10.000“.  Тимот на Авицена Лабораторија се вклучи во оваа хумана иницијатива со донирање на прехранбени производи наменети за најранливите категории на граѓани.

Авицена Лабораторија секогаш ги подржува и охрабрува ваквите акции со желба да им се помогне на оние на кои што им е најпотребно.