fbpx

Авицена Лабораторија беше дел од најмасовниот донаторски хепенинг под мотото „Нахрани 1000“.

По повод одбележување на Меѓународниот ден за борба против сиромаштијата, Авицена Лабораторија во соработка со иницијативата „Мрдни со прст“ беше дел од најмасовниот донаторски хепенинг под мотото „Нахрани 1000“.

Тимот на Авицена Лабораторија се вклучи во оваа хумана иницијатива со донирање на прехранбени производи наменети за најранливите категории на граѓани.

Авицена Лабораторија секогаш ги подржува и охрабрува ваквите акции со желба да им се помогне на оние на кои што им е најпотребно.