fbpx

Авицена Лабораторија од денес и во Тетово (ВИДЕО)

Повеќе од 10 години Авицена Лабораторија се грижи за Вашето здравје. Отсега продолжуваме и во Тетово на ул. Благоја Тоска бр.222.

Акредитирана специјалистичка дијагностичка лабораторија која секогаш со најновите медицински трендови обезбедува најдобра грижа за своите пациенти.

Контакт информации:

ул. Благоја Тоска бр.222, 1200 Тетовo

тел: 044 355 550, 044 355 551

email: labtetovo@avicenalab.com.mk

Работно време:

Понеделник – Петок: 07.30 – 19.30 часот

Сабота: 08.00 – 15.00 часот