fbpx

Авицена Лабораторија со донација на облека, во соработка со ,,Проект Среќа”

Со задоволство ве информираме дека Авицена Лабораторија се приклучи на хуманитарната акција во организација на “Проект Среќа”, за донација на облека на социјално загрозени семејства.

Авицена Лабораторија како општествено одговорна компанија, секогаш ги подржува ваквите настани, со желба да им се помогне на оние на кои што помошта им е најпотребна.