fbpx

Авицена Лабораторија со предизвик за најкреативните деца!

Во пресрет на почетокот на учебната година, Авицена Лабораторија ги повикува сите деца на возраст до 10 години да ја преточат својата креативност во форма на цртеж на тема „Се грижам за моето здравје“.

Почнувајќи од денес па до четврток 3-ти Септември, фотографијата од цртежот на Вашето дете испратете ја преку порака (inbox) на офијалната facebook страница на Авицена Лабораторијаhttps://www.facebook.com/avicenalabmk

Во петок на 4-ти Септември сите испратени фотографии ќе бидат објавени во албум. Фотографиите кои од 04.09 – 06.09 ќе соберат најмногу лајкови ќе добијат вредни подароци (велосипед, табла за цртање, училишни ранци и прибори).

Имињата на најкреативните ќе бидат објавени во понеделник 7-ти Септември после 12.00 часот, а нивните цртежи ќе бидат изложени во Детското катче.