fbpx

Авицена Лабораторија со промоција на машко здравје во месец Ноември

Покажи ги твоите Моемвриски мустаќи, собирај лајкови и добиј бесплатен тест во Авицена Лабораторија!

Правила на игра:

– Секој учесник е потребно да испрати фотографија во inbox на facebook страната на Пнеуматик со назнака #ПнеуматикЗаMovember Сите пристигнати фотографии ќе бидат објавувани на дневна основа во албумот “Пнеуматик за Movember”. Последен ден за пријавување фотографија е 30.11.2016 год, до 12:00часот.

– Учесникот мора да биде фан на страната на Пнеуматик

– Фотографијата мора да биде сопствена (авторска), односно не превземена од интернет!

– Секој учесник смее да учестува со неограничен број на фотографии

– Учествуваат секакви лични фотографии (од луѓе, природа, животни, со вистински мустаќи или некаква имитација на мустаќи, битна е креативноста!) кои не се со навредлив или вулгарен карактер

– Колку повеќе споделувања на фотографијата, толку повеќе шанси за добивка

– Секој понеделник ќе се доделува по еден ваучер на сопственикот на фотографијата со најмногу лајкови. Потоа, добитникот на ваучерот не смее да учестува во играта со друга фотографија.

– Предвидени се вкупно 3 ваучери за месец Ноември (на 14, 21 и 30.11.2016)

– Ваучерот се однесува на еден лабораториски тест кој може да се искористи во Авицена Лабораторија (сите локации) најдоцна до 01.04.2017 година.

Цела година се грижиме за машкото здравје, а цел Моември наградуваме