fbpx

Авицена Лабораторија со учество на Health, Fitness & Wellness Expo 2016

Почитувани, Ве информираме дека во периодот од 23-25 Септември 2016 во хотел Александар Палас, Скопје се одржа Health, Fitness & Wellness Expo 2016 најголем интегриран Total Health настан наменет да промовира повисок квалитет на живот. Авицена Лабораторија зема учество на овој настан со свој изложбен штанд на кој беа промовирани најновите дијагностички тестови и методи насочени за превенција, унапредување на здравјето и навремено дијагностицирање на различни заволувања.