fbpx

Авицена Лабораторија со учество на Вториот Симпозиум „Новини во алергологијата и имунологијата 2017“ со меѓународно учество

Почитувани,

Во периодот од 22-24 Септември 2017 год. во Македонска академија на науките и уметностите (МАНУ), Скопје се одржа Вториот Симпозиум „Новини во алергологијата и имунологијата 2017“ со меѓународно учество.

Авицена Лабораторија учестуваше на овој Симпозиум со изложбен штанд на кој беа презентирани најсовремени тестови, за брза, презицна и точна алергодијагностика како и други специфични лабораториски анализи.