fbpx

Авицена Лабораторија со учество на „ZMC 20 години постоење“ и симпозиум на тема „Развој на кардиоваскуларната хирургија во последните 20 години“

Авицена Лабораторија беше дел од настанот „Zan Mitriv Clinic – 20 години постоење“ и симпозиум на тема „Развој на кардиоваскуларната хирургија во последните 20 години“ кој се одржа на 01.03.2020 година во хотел Александар Палас, Скопје.

Во оваа прилика, Авицена Лабораторија учествуваше со изложбен штанд на кој сите присутни имаа можност да се запознаат со најновите дијагностички тестови и методи насочени за превенција, унапредување на здравјето и навремено дијагностицирање на различни заболувања.