fbpx

Авицена Лабораторија во соработка со Fitness House Скопје

Задоволство ни е да ве информираме дека Авицена Лабораторија има договор за соработка со првиот фитнес ресторан во Македонија Fitness House.

Имено, за верните клиенти на Fitness House, тестот за интолеранција на храна ќе биде достапен по повластена цена, исклучиво со приложување на флаер на кој има ознака за попуст, кој се добива во самиот ресторан.