fbpx

Доделување на подароци на учесниците на Конкурсот „Кога ќе пораснам сакам да бидам…“

Почитувани, во сабота (01.10.16) во просториите на Авицена Лабораторија се одржа доделувањето на подароци на децата кои испратија цртежи на нашиот Конкурс „Кога ќе пораснам сакам да бидам…“

Сите пристигнати цртежи беа навистина убави, па затоа тимот на Авицена Лабораторија одлучи на сите учесници да им додели еднакви подароци.

Во продолжение дел од атмосферата во Авицена Лабораторија: