fbpx

Единствено во Авицена Лабораторија! Дали знаевте дека секој примерок – серум се чува минимум 7 дена од моментот на земање?

Дали знаевте дека во ПЗУ Авицена Лабораторија секој примерок – серум се чува минимум 7 дена од моментот на земање? Со ова, доколку е потребно, се овозможува дополнителна изработка на нови лабораториски анализи, без потреба од повторно боцкање.

Со посебно барање од страна на пациентите, серумот може да се чува и повеќе.

Континуирано воведувајќи нови, современи, иновативни тестови и услуги кои се целосно ориентирани на потребите на пациентите, Авицена Лабораторија се стреми да биде партнер од доверба за своите пациенти, задоволувајќи ги нивните потреби на лесен и ефикасен начин, со цел унапредување на здравјето.