fbpx

Eксклузивно во Авицена Лабораторија! Софистицирани инструменти за визуелизација на вени.

Почитувани,

Со задоволство Ве информираме дека ексклузивно во Авицена Лабораторија‬, во употреба се ставени софистицирани инструменти за визуелизација на тенки, слаби и невидливи вени. За прв пат во нашата земја се воведува ваков тип на напредна патентирана технологија, со која на безопасен и ефикасен начин се дава чиста, прецизна и јасно дефинирана слика на вените на површината на кожата. Со помош на овој систем се олеснува пристапот кон слабо видливите вени кај одредена група на пациенти.

Секогаш следејќи ги светските трендови и имплементирајќи нови, иновативни услуги, се трудиме да обезбедиме најдобра грижа за своите пациенти.