fbpx

Информации во врска со доделувањето на подароците за Конкурсот „Кога ќе пораснам сакам да бидам…“

Почитувани, ПЗУ Авицена Лабораторија им се заблагодарува на сите дечиња кои учествуваа на Конкурсот на тема „Кога ќе пораснам сакам да бидам“. Сите пристигнати цртежи се навистина убави и се одраз на креативноста и желбите на децата. Подароците ќе бидат доделени во сабота (1-ви Октомври) во 14.00 часот во просториите на Авицена Лабораторија (нас.Тафталиџе). Во продолжение следи списокот на сите деца кои учествуваа на Конкурсот:

1. Ана Марија Николовска

2. Матеј Велковски

3. Нина Димитриоска

4. Дина Инадеска

5. Матеа Јосифовска

6. Јована Мечкаровски

7. Нина Стојановска

8. Филип Ангелевски

9. Настасија Меле

10. Петар Урдинов

11. Христијан Трајковски

12. Марио Стојковски

13. Дамјан Трајковски

14. Мила Здравковска

15. Ања Поповска

16. Борјан Спироски

17. Никола Ристиќ

18. Јана Солтироска

19. Мила Солтироска

20. Јована Мушевска

21. Карла Куфало

22. Ема Павловска

23. Алек Николовски

24. Лина Ристовска

25. Катја Бесовска

26. Андреј Спиковски

27. Јана Спасиќ

28. Олег Стоилов

29. Даријан Костадиновски

30. Лука Петревски

31. Андреа Неделковска

32. Дина Казанкова

33. Нина Галабовска

34. Гала Тодоровиќ

35. Моника Цветковска

36. Дамјан Данев

37. Ведран Златановски

38. Весница Сипковска

39. Стефан Ивановски

Со почит, Авицена Лабораторија