fbpx

Информации за Авицена Женска Трка 2020

Ве информираме дека Комисијата за заразни болести ги одобри протоколите по кои ќе се одржи Авицена Женска Трка 2020 во недела на 6.9.2020 година.

Трката ќе започне во 08.30 часот пред главниот влез на СЦ Борис Трајковски, а целта ќе биде во Градски парк.

Во текот на следните денови, редовно ќе се објавуваат детални информации за текот на трката, протоколите и сите дополнителни важни информации.

За повеќе детали, посетете го следниот линк:

http://zenskatrka.mk/