fbpx

Ивана Попова е МИЛИОНИТИОТ КЛИЕНТ на Авицена Лабораторија

Со задоволство Ве информираме дека денес, на 15.04.2016 година, ПЗУ Авицена Лабораторија го услужи МИЛИОНИТИОТ КЛИЕНТ. По тој повод, тимот на Авицена Лабораторија приреди пријатно изненадување и на милионитата клиентка Ивана Попова и додели пригоден подарок и плакета.

Оваа бројка од над 1.000.000 клиенти за нас претставува уште едно признание за квалитетот на лабораториските услуги и точноста на издадените резултати, како наши главни приоритети. Константниот раст на Авицена Лабораторија низ годините ја нагласува супериорноста и препознатливоста на самата лабораторија во нашата земја, која моментално брои професионален и искусен тим од над 50 вработени.

И понатаму ќе останеме посветени на постојано усовршување на современата лабораториска медицина и имплементација на нови дијагностички тестови и методи со цел проширување, модернизација и задоволување на потребите на клиентите во секој поглед.

Честитки за Ивана од тимот на Авицена Лабораторија!

Во прилог неколку фотографии од денешната атмосфера: