fbpx

Наскоро! Авицена Лабораторија со нова локација во нас. Аеродром

Почитувани,

Ве информираме дека наскоро ПЗУ Авицена Лабораторија ќе има нова локација во населба Аеродром, веднаш позади Trend Caffe.

Повеќе информации во врска со отворањето ќе бидат дополнително објавени.

Со почит,

Авицена Лабораторија