fbpx

Новата веб страница на АВИЦЕНА ЛАБОРАТОРИЈА

Ни претставува задоволство да Ве информираме дека создадовме нова веб страница за Авицена Лабораторија, која е побогата во однос на содржини и корисни информации како за пациентите, така и за докторите.

Како посебен дел се одвојува тоа што на новата веб страна може да се најде ценовникот на комплетната листа на анализи.

Исто така, креиран е и посебен дел за нашите пациенти, кој служи за лична најава и превземање на резултати од изработените лабораториски анализи за секој пациент.

Вашите коментари и забелешки во однос на подобрување на содржините се добредојдени.

Со почит,

Авицена Лабораторија.