fbpx

НОВИ АНАЛИЗИ ВО АВИЦЕНА ЛАБОРАТОРИЈА

Ве информираме дека во Авицена Лабораторија редовно почнаа да се работат следните анализи:

– Детекција и типизација на Herpes Simplex Virus ( тип 1 и 2 ) од брис.

– AMH / MIS ( Anti Mullerian Hormone) – одредување на концентрација на AMH хормон во крвта.

– 25 – Hidroxy – Vitamin D Direct – одредување на концентрација на Витамин Д во крвта.

За секакви дополнителни информации слободно контактирајте не на нашиот тел. 02/3179-001 или на нашиот e-mail: lab@avicenalab.com.mk.