fbpx

НОВО! Тест за детекција на IgG антитела кон Bordetella pertussis – „Голема кашлица“

НОВО! Тест за детекција на IgG антитела кон Bordetella pertussis – „Голема кашлица“.

Овој тест може да им помогне на оние пациенти кои имаaт симптоми на „Голема кашлица“, кои траат две или повеќе недели, да дознаат дали причината за овие симптоми е Bordetella pertussis.

👉Цена: 850 денари

Потребен примерок: крв

🕒Време на издавање резултати: 24 часа

✅Без закажан термин

✅Достапен во сите наши лаборатории